Trouwen

De mooiste dag van jullie leven, beleven jullie bij Café Partycentrum De Goede Aanloop.

De sfeervolle zaal geeft jullie dag een extra tintje. Van een klein gezelschap tot een grote groep gasten, wij hebben een gepaste zaal.

Alles is mogelijk in De Goede Aanloop.

De grote zaal en Tuinkamer beschikken bovendien over airco, regelbare verlichting en beeld- en geluidsapparatuur. De Tuinkamer kan ook gereserveerd worden voor kleinere gezelschappen of voor het dineren van de familie van het bruidspaar. Ook beschikken wij over een kidscorner: er zijn kleurplaten en kleurtjes en andere spellen aanwezig. Tijdens het diner kunnen de kinderen hier patat, appelmoes, en ijsjes eten!

Verzorging op maat

Wij geven jullie de persoonlijke aandacht die daarvoor nodig is door met jullie in gesprek te gaan en alle wensen en ideeën in werkelijkheid te brengen.

Ook in de catering bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Door de samenwerking met JB`s Party & Catering is er enorm veel mogelijk. Zo kunnen wij een koffietafel of buffet verzorgen maar ook een door jullie opgesteld a-la-carte-diner of compleet bruiloftsfeest bij ons of op locatie.

Prijzen

Zoals eerder aangegeven is jullie perfecte dag geheel aan te passen op jullie wensen en budget. Wij geven hieronder een prijsindicatie van de mogelijke standaard huwelijk arrangementen.

1 ½ uur receptie – vanaf € 12,50 per persoon

Koffie/thee met gesorteerd gebak of petit four bij ontvangst

1 koud hapje en 2 warme hapjes, notenmix

Circa 2 consumpties per persoon (fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd)

4 uur feestavond/bruiloft – vanaf € 27,50 per persoon

Koffie/thee met gesorteerd gebak of petit four bij ontvangst

2 koude hapjes en 4 warme hapjes, notenmix

Consumpties naar behoefte (fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd)

Kopje koffie na

 

Voor informatie:

Bel 0527-651333

Info@degoedeaanloop.nl