Personeelsfeesten

Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het personeelsfeest. Of het nu gaat om een jubileum of een bedankje voor het personeel, u gaat een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Een succesvol personeelsfeest viert u bij ons in de Goede Aanloop of op uw eigen terrein. In beide gevallen kunnen wij alles voor u betekenen.

Stijlvol personeelsfeest organiseren

Veel bedrijven denken dat een personeelsfeest snel georganiseerd is, niets is minder waar. Een succesvol personeelsfeest is namelijk het visitekaartje van uw organisatie. Het personeelsfeest is de manier om het goede werkklimaat te bevestigen, bevordert het evenement het onderlinge contact en versterkt het gevoel van trots zijn op uw bedrijf. C.P. de Goede Aanloop, in samenwerking met de Strandhoeve, ontwerpt op basis van de doelstelling een evenement die een permanente herinnering veroorzaakt. Wij weten exact hoe we de zintuigen van uw medewerkers prikkelen. Een geslaagd personeelsfeest ziet daarnaast prachtig uit, denk onder andere aan de locatie en aankleding. Verder is het reuze belangrijk dat de catering goed is en dat het entertainment weet te raken, binden en boeien. Enkele activiteiten die wij u in samenwerking met de Strandhoeve aan u kunnen aanbieden zijn:

– Teamspelen Meerkamp
– Vlotbouwen en varen
– Sherlock Holmes
– Wie is de Mol?
– De Jongens tegen de Meisjes (Familievariant en 18+ variant)
– Ik hou van Holland!
– De Grote TV-Quiz_Mix (in verband met oudere tv programma’s alleen voor groepen vanaf +- 18 jaar en ouder)
– Wandklimmen (bij grote groepen interessant

Uw personeel zelf in de hoofdrol

Een geslaagd personeelsfeest draait natuurlijk om de medewerkers. Daarom staan bij onze evenementen uw gasten altijd in de hoofdrol. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd en het ontbreekt hen aan niets. Laat ons uw personeelsfeest ontwerpen en wij weten zeker, er wordt in het bedrijf nog lang over nagepraat!